Što je bila bolest Jamie Currysa?
Što je bila bolest Jamie Currysa?

Video: Što je bila bolest Jamie Currysa?

Video: Što je bila bolest Jamie Currysa?
Video: ANUNNAKI MOVIE 3 | Lost Book of Enki | Zecharia Sitchin | Tablet 10 to 11 2024, Ožujak
Anonim

Kći bivšeg olimpijca umrla je u rujnu nakon borbe s neimenovanom dugotrajnom bolešću, a Lisa je kasnije otkrila da je Jaimiju kao tinejdžeru dijagnosticirana 'kemijska neravnoteža'. “Bilo je kao da su nam upravo iščupali srca.

Šta je bila bolest Jaimi Curryja?

Lisa Curry je otkrila "male crvene zastavice" koje je njezina kći pokazivala prije smrti. Jaimi Curry Kenny umro je, u dobi od 33 godine, u rujnu nakon duge borbe s nepoznatom bolešću. Curry je u ponedjeljak rekla da je njezinoj kćeri dijagnosticirana " kemijska neravnoteža" dok je bila tek tinejdžerka.

Od čega je umro dečko Jaimi Kennya?

Smrt gospođe Kenny uslijedila je nakon “duge i složene zdravstvene bitke povezane s alkoholom”, i smrti njenog dečka, Lachyja Crossleya, 2017. godine, koja ju je “slomila”, izvijestio je Kurir. Majka gospodina Crossleya, Gail, rekla je novinama da par "planira biti zauvijek zajedno" prije šokantne smrti gospodina Crossleya.

Što se dogodilo kćeri Lise Curry?

Jaimi Kenny, kći bivših olimpijaca Lise Curry i Granta Kennyja, umrla je u dobi od 33 godine nakon borbe s dugotrajnom bolešću.

Tko je otac druge bebe Fifi Box?

Dana 17. prosinca objavljeno je da je Grant Kenny otac. 2013. Box je rodila kćer. Dana 10. veljače 2019., Box je na Instagramu, a kasnije tog tjedna na The Projectu objavila da čeka drugo dijete putem IVF-a. Kasnije te godine rodila je svoju drugu kćer.

Preporučeni: