Je li teddy soares bio princ?
Je li teddy soares bio princ?

Video: Je li teddy soares bio princ?

Video: Je li teddy soares bio princ?
Video: Indian & American Diet Killed Me! Brought Back to Life with Dr Akil Taher 2024, Ožujak
Anonim

Teddy je odgovorio: "To je dio sela, nalazi se unutar državnog sela Delta, tako da (preko) mog djeda, koji je zapravo preminuo tako da više nisam princ, bio sam princ. "

Je li Teddy s Otoka ljubavi bio princ?

Teddy Soares s Love Islanda otkriva da je bio nigerijski princ u klipu Unseen Bits. Iako smo već znali da je Teddy Soares šarmantni princ vile na Otoku ljubavi, ispostavilo se da je bio pravi princ u Nigeriji.

Zašto Teddy više nije princ?

Teddy je nastavio objašnjavati dalje: "To je kao selo, unutar sela Delta State. Dakle, moj djed je očito preminuo tako da više nisam zapravo princ. Bio sam princ. "

Čega je Teddy s Otoka ljubavi princ?

U epizodi Love Island Unseen Bits, Teddy je otkrio da je bio nigerijski princ Tijekom razgovora s bivšim otočanom Aaronom Francisom i Tylerom Cruickshankom o njihovom nigerijskom naslijeđu, Teddyju rekao: "Reći ću nešto tako šokantno - ja sam zapravo princ jednog od njih. "

Je li Teddy s otoka ljubavi popravio zube?

Još u srpnju, Teddy Briggs s Love Islanda iz Australije slomio se u suzama nakon što je natjecatelj dao neljubaznu primjedbu o svojim zubima tijekom debitantske sezone. A sada je 24-godišnjak otkrio da se nakon emitiranja emisije okrenuo stomatološkom poslu kako bi ispravio svoje biserne bjeloočnice.

Preporučeni: